Kedves Vásárló,


Köszönjük, hogy a Midea márkát választotta! Termékregisztrációnk célja, hogy a Midea készülékekre extra kedvezményt tudjunk biztosítani az Ön számára. Alap esetben a Midea készülékekre regisztráció nélkül 1 év teljes körű garanciát biztosítunk.

Kiterjesztett 5 éves regisztráció esetén az alap 1 év garancia mellé + 4 ÉV EXTRA GRARANCIÁT tud érvényesíteni (csak a Midea oldalfali lakossági monosplit készülékekre), ezen felül a Midea nem lakossági jellegű készülékeire is érvényesíthető kiterjesztett garancia (+ 1, illetve 2 év formájában) a bizonyítottan a Planning & Trading Kft. hálózatából vásárolt készülékekre! A Midea párátlanító készülékekre 2015-től az alap 1 éves garancia idő érvényes, kiterjesztett garanciára ezek a termékek nem regisztrálhatóak. A kiterjesztett garanciát csak az általunk meghatározott készülékekre lehet érvényesíteni, minden más termékünkre csak az általános 1 év regisztrációt veheti igénybe! A kiterjesztett garanciát a készülék beüzemelése után maximum 30 napig lehet igénybe venni, minden más esetben a regisztráció automatikusan elutasításra kerül.

A két garancia hosszabbítás nem vonható össze! A kiterjesztett garancia feltétele a termék jóváhagyott regisztrációja és az évente minimum egyszeri, vagy a telepítő által javasolt (évi egynél több) regisztrált karbantartás, minden más esetben az 5 év garancia nem érvényesíthető! A regisztráció folyamat során rögzítjük a beüzemelő és a tulajdonos adatait, és a későbbi karbantartási ciklusokat is. Így folyamatosan nyomon követheti készüléke teljes életét. A kiterjesztett garancia elfogadása után a karbantartási ciklus vége előtt 60 nappal, mind a beüzemelést végző vállalkozót, mind pedig a készülék tulajdonosát automatikusan értesítjük (amennyiben a tulajdonos e-mail címe megadásra került). A karbantartás elvégzése után a ciklus (10 hónap) újra kezdődik.

A termékregisztráció menete

Termékregisztrációt csak a beüzemelést végző, vagy a készüléket értékesítő személy/ vállalat végezheti el a Planning & Trading Kft. hivatalos weboldalán.

  1. Regisztráljon a www.ptweb.hu oldalon, egy egyszerű személyi regisztrációs űrlap segítségével.
  2. A felhasználóneve és jelszava segítségével lépjen be a saját fiókjába.
  3. A bal oldalon található “Szerviz és termékregisztráció” menüpontban található “Rendszerek és termékregisztrációra” kattintva az “Új rendszer/Termékregisztráció” gomb segítségével töltse ki az űrlapot.
  4. Küldje el (mentse le) nekünk termékregisztrációját, általában 24 óra alatt elbírjuk és értesítjük Önt a termékregisztráció státuszáról.
  5. Ügyeljen a készülék megfelelő karbantartásáról (minimum évente), hogy a kiterjesztett garanciát ne veszítse érvényét. A regisztráció feltételeinek előzetes egyeztetés nélküli változtatásának jogát a Planning & Trading Kft. fenntartja!