lineShape

Az alábbiakban feltüntettük az általunk értékesített termékekre vállalt jótállás időtartamát, és a hozzájuk tartozó termékkategóriákat.

 • 5_780x600.png
  lineShape

  Milyen termékekre érvényesítheted az 1+4 év gyári jótállást?

  Lakossági termékkategóriák: Lakossági oldalfali monosplitek + Multisplit készülékek. Ipari termékkategóriák: LCAC Univerzális kültéri egységek + kazettás-légcsatornázható-parapet/mennyezeti- konzol beltéri egységek

 • lineShape

  Milyen termékekre érvényesítheted az 1+2 év gyári jótállást?

  Folyadékhűtők + Hőszivattyúk + VRF rendszerek + Hővisszanyerős szellőztetők + Fan-coil beltéri egységek + Midea vezérlőegységek

  3_780x600.png
 • ketto_780_600.png
  lineShape

  Milyen termékekre érvényesítheted az 1+1 év gyári jótállást?

  Mobilklíma + párátlanító termékek

 • lineShape

  Hiba bejelentés menete

  Az oldalon rendelt készülékek esetében kérjük a kapcsolat oldalon a hibabejelentés fülre kattintva kérjük add meg saját magad, és a készülék adatait. A hibabejelentés a Midea vevőszolgálatára érkezik, ezután a jogszabályoknak megfelelően javítjuk a hibát. Vevőszolgálatunk első körben megkísérli a hiba elhárítását telefonos és online ügyfélszolgálati támogatás biztosításával. Amennyiben ilyen módon a hiba elhárítása sikertelen, a hibát a helyszínen javítjuk, vagy cserekészüléket biztosítunk.

  Tovább a hibabejelentésre
  call_center_780_600.jpg
lineShape

További tájékoztatást és érvényes szabályzatot a Planning & Trading Kft. által kibocsátott hatályos ÁSZF-ben találsz, amelynek mindig aktuális verzióját az oldal lábjegyzetében elérsz.