• no1_inverter_780_600.jpg
  lineShape

  A világ első számú lakossági inverteres klímagyártó vállalata

  Az Euromonitor International 2023-as kutatása alapján a Midea a világ elsőszámú lakossági inverteres légkondicionálókkal foglalkozó vállalata a gyártási volumen tekintetében 2022-ben. A vezető technológiába, a fejlett kutatás-fejlesztésbe és az innovatív gyártási folyamatokba való folyamatos befektetéssel elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden egyes termékünkkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy ügyfeleink otthon érezzék magukat.

  Forrás: Euromonitor International

 • lineShape

  A világ első számú R290-es klímagyártója

  Az R290 a klímatechnikában nagy újdonságot jelentő, immár ózonbontó képességgel nem rendelkező hűtöközeg, ami egyre nagyobb teret nyer a világ légkondicionálásában. Hazánkban és Európában először a levegő-víz hőszivattyús rendeszerek tartalmaznak az idei évtől ilyen hűtőközegtöltetet a radiátoros (magas hőmérsékletet igénylő) fűtési rendszerek hatékony kiszolgálása miatt. A távolkeleten azonban már napi használatba és gyártásba kerültek az R290-es hűtőközeggel töltött lakossági légkondcionálók is. Ez az új és rendkívül innovatív vonal a klímatechnika jövőjét jelenti az említett termékkategóriákban. Az Euromonitor International 2023-as felmérése alapján a Midea márka a világ első számú R290-es készülék gyártója!

  Forrás: Euromonitor International

  no1_r290_780_600.jpg
 • no1_air_treatment_780_600.jpg
  lineShape

  A világ első számú légtechnikai márkája

  Az elmúlt 4 évben folyamatosan a Midea márka a világ első számú légtechnikai termék gyártója.
  Mit is jelent ez valójában?

  A légtechnikai kifejezés egy összetett sok termékkategóriát magában foglaló gyűjtő kategória. Beletartozik többek között az összes klímatechnikai termék, és a lakossági, valamint ipari ventilátoros megoldás is.

  Forrás: Euromonitor International